Jak úspěšně nabízet neoblíbená jídla

On-line I I - I 1 350 Kč
Vadí vám, že se děti některým druhům pokrmů a potravin vyhýbají a že jídelna proto přestává plnit výživové normy? Když si děti nepopulární jídla objednají, velkou část z nich odnášejí do odpadu. Pro kuchařky je to velmi demotivující a nové recepty často nevedou ke zlepšení situace. Existují ale způsoby, jak tento stav můžete změnit. Webinář vás seznámí s tím, co konkrétně můžete udělat pro to, abyste taková jídla nabízeli úspěšněji. Ukáže vám, jak je vhodně a takticky zařazovat do jídelníčku, jak strávníkům pozitivně představit přínosy jídel a jak jim přiblížit obvyklá měřítka kvality školního stravování. Dozvíte se také, jak ovlivnit okolí strávníků, aby na ně působilo za vás. V druhé části webináře se seznámíte s konkrétními tipy na jídla z ryb, luštěnin, ovoce, zeleniny a mléka, která mají v praxi jídelen největší naději na úspěch, dále jak je vhodně připravovat, servírovat a nabízet.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Cena
1 350 Kč
Rozsah hodin
4h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Pavel Ludvík
Číslo akce
AK09141
Kontakt
Ing. Stanislava Mrkvová
Vhodné pro hrazení ze šablon
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?