Hygiena ve školní jídelně - požadavky a zásady

Obsah: Hygienické minimum Základní legislativa pro stravovací provozy Zásady osobní a provozní hygieny Nebezpečí z potravin a bezpečnost potravin Základy mikrobiologie a toxikologie
Podrobnější informace
Lektorka pracuje na KHS JMK, je nutriční terapeutka, aktivní členka Společnosti pro výživu a hygienička na oddělení dětí a mladistvých. Věnuje se problematice výživy dětí ve školním stravování.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Cena
900 Kč
Rozsah hodin
3h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Olga Marinčáková
Číslo akce
AK08534
Kontakt
Irena Hrušáková
Je nám líto, ale v tuto chvíli se na akci nelze přihlásit.
Vyberte si prosím z naší nabídky nebo kontaktujte garanta akce. Děkujeme za pochopení.
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?

Nejbližší vzdělávací akce

17. 03. - 17. 03. 2025
On-line
2h
Zuzana Večeřová
890 Kč
17. 03. - 17. 03. 2025
Brno a okolí
4h
Mgr. Josef Mach
1 400 Kč
18. 03. - 18. 03. 2025
On-line
4h
Bc. Martina Němcová
0 Kč
18. 03. - 18. 03. 2025
On-line
3h
Ing. Olga Marinčáková
900 Kč
18. 03. - 18. 03. 2025
Brno a okolí
8h
Mgr. Svatava Vyhlídalová
1 500 Kč
19. 03. - 19. 03. 2025
On-line
5h
Ing. Renata Skýpalová, Ph.D., MBA
0 Kč