Jak je to s přípravou diet v zařízeních školního stravování? Nutriční terapeutka Vás seznámí s nejčastějšími druhy diet, které se mohou objevit u dětských strávníků. Přednáška je zaměřena na realizaci, specifika a zásady přípravy diet, které jsou nejčastěji ve školním stravování požadovány, jako bezlepková, bezmléčná, šetřící nebo diabetická. Nejenom, že si ujasníte hlavní zásady těchto diet, ale dozvíte se i o vhodnosti základních potravin pro správný dietní jídelníček. Seznámíte se s technologickou úpravou a také s příklady pokrmů hodících se pro jednotlivá dietní omezení.
Podrobnější informace
Mgr. Jana Broulíková, redakce Jídelny.cz, nutriční terapeutka, absolventka oboru Výživa člověka na LF MU v Brně
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Ostatní
Školní jídelny
Cena
890.00 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2022
Rozsah hodin
2hod.
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Mgr. Jana Broulíková
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová