HACCP - máte systém aktuální?_Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

920 Kč I AK06290 I On-line I
Máte systém aktuální, odpovídá systém uplatňované praxi provozu? Od roku 2004 se mnoho věcí změnilo. Změny souvisí např. s teplotními limity, alergeny, ale i s možností zjednodušení systému HACCP. Zahrnuje váš systém všechny připravované produkty a odpovídá jejich popis skutečnosti? Uvažujete v rámci systému relevantní nebezpečí pro přípravu pokrmů a máte k nim stanovena vhodná ovládací opatření? Víte, proč sledujete nějakou operaci v režimu kritického kontrolního bodu (CCP) a co to znamená? Víte, jaký je rozdíl mezi CCP a CP?
Podrobnější informace
Na webináři budou shrnuty podstatné informace k systému HACCP, zaměříme se na časté nedostatky. Pokud máte možnost, připravte si systém HACCP (příručku) vašeho provozu – v rámci webináře si můžete porovnat či zkontrolovat dokumentaci vašeho provozu s probíranou problematikou. Ing. Lucie Janotová, Ph.D. je předsedkyní Asociace společného stravování ČR a autorkou desítek článků, publikací, odborných příruček, knihy Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech a elektronických kurzů Hygienické mi
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Mateřské školy
ZŠ 1.stupeň a malotřídky
ZŠ 2.stupeň
Gymnázia
Ostatní
Základní umělecké školy
Střední odborné školy
Vyšší odborné školy
Speciální školy
DDM, CVČ, SVČ
Výchovná zařízení
Školní družiny, školní kluby
Pedagogicko-psychologické poradny
Školní jídelny
Cena
920.00 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2020
Rozsah hodin
3hod.
Konkrétní místo
On-line
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová
Lektor
Ing. Lucie Janotová, ,Ph.D.
Je nám líto, ale v tuto chvíli se na akci nelze přihlásit.
Vyberte si prosím z naší nabídky nebo kontaktujte garanta akce. Děkujeme za pochopení.

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?