Zdražování ve školních jídelnách. Jak na to?_Ing. Pavel Ludvík_další termín 4.10.2022_AK06291

890 Kč I AK06217 I On-line I
Zdražovali jste, nebo teprve chcete zdražovat? Máte ze zvyšování cen obavy? Zúčastněte se tohoto webináře, který vám ukáže, na základě čeho o zdražení rozhodnout. Je při tom potřeba zvážit nejen stav finanční bilance a vývoj cen potravin, ale i možnosti vlastního šetření a příp. další vlivy. Webinář vám předvede, jak tyto informace analyzovat a jak v konkrétních situacích rozhodnout, zda zdražit, a o kolik. Představí vám ukázky úsporného používání potravin a zařazování levných jídel do jídelníčku. Seznámí vás s aktuálními cenami stravného ve školních jídelnách. Vysvětí vám kalkulaci cen stravy a její podstatné náležitosti. Na závěr vám přinese zkušenosti, jak se na zdražení připravit a jak o něm komunikovat se strávníky.
Podrobnější informace
Popis situace, kde tyto znalosti najdou uplatnění: Hodně jídelen od září 2022 zdražilo a další část vyčkává, jaký bude vývoj cen. Je zřejmé, že zdražování ve školním stravování nelze uniknout a možná bude mnohem častější než dosud. Do školního stravování přichází řada nových nezkušených vedoucích a ty nevědí, na základě čeho se pro zdražení rozhodnout. Nedokáží si také vypočítat, o kolik zdražit.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Ostatní
Školní jídelny
Cena
890.00 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2022
Rozsah hodin
2hod.
Konkrétní místo
On-line
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová
Lektor
Ing. Pavel Ludvík
Je nám líto, ale v tuto chvíli se na akci nelze přihlásit.
Vyberte si prosím z naší nabídky nebo kontaktujte garanta akce. Děkujeme za pochopení.

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?