Poptávka po dietním stravování ve školních jídelnách má zvyšující tendenci. Výše uvedený seminář má vedoucím školních jídelen pomoci a hlavně usnadnit práci při zavedení dietního stravování do běžného provozu.
Témata:
1. Legislativa
2. Zásady (hygienické a provozní požadavky na provoz)
3. Tvorba a zpracování receptur
4. Aktualizace sytému kritickým bodů (HACCP)
5. Katalog prací – zařazení kuchařek při přípravě dietního stravování do platových tříd.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Cena
920.00 Kč
Akreditace
neakreditováno_2019
Rozsah hodin
5hod.
Konkrétní místo
Hodonín, Horní Valy 2
Lektor
Bc. Jarmila Čožíková
Garant
Mgr. Miroslava Hudečková