Zařazování potravin do spotřebního koše_Ing. Pavel Ludvík

AK05946 I On-line I I 890 Kč
Správné zařazení potravin do skupin spotřebního koše je největším úskalím ve správném výpočtu výživových norem. V průběhu webináři podrobně rozebereme skupiny potravin spotřebního koše. Popíšeme nejen to, jak do nich zařadit běžné potraviny, ale ukážeme i principy, podle nichž se zařazují nové výrobky na trhu. Ukážeme si mnoho konkrétních příkladů z poslední doby a odpovíme na dotazy z jídelen i od dodavatelů, které takové produkty vyrábějí. Účastníci se rovněž seznámí s tím, jak ke stanovení skupiny a koeficientů využít informace uváděné na obalech potravin.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Mateřské školy
ZŠ 1.stupeň a malotřídky
ZŠ 2.stupeň
Gymnázia
Ostatní
Základní umělecké školy
Střední odborné školy
Vyšší odborné školy
Speciální školy
DDM, CVČ, SVČ
Výchovná zařízení
Školní družiny, školní kluby
Pedagogicko-psychologické poradny
Školní jídelny
Cena
890.00 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2020
Rozsah hodin
2hod.
Konkrétní místo
On-line
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová
Lektor
Ing. Pavel Ludvík

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?