Jak postupovat při personálním obsazování školní jídelny? Co je potřeba znát, jaké má vedoucí možnosti a jak je může využít k vytvoření optimálního kolektivu pracovníků?
• Normativ pracovníkův ŠJ a jeho financování
• Rozložení sil podle funkcí potřebných k zajištění provozu
• Nařízení vlády o katalogu prací a o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě – jak s nimi pracovat při vytváření pracovních pozic a správného platového zařazen
• Kvalifikace pracovníků, délka praxe a jejich vliv na určení platové třídy a stupně (ideální stav a realita, jak vše skloubit dohromady)
• Přijímání nových pracovníků, postup při výběru
• Druhy pracovních poměrů, úvazků, zkušební doba
• Vstupní prohlídka, zdravotní průkaz
• Vznik pracovního poměru, pracovní smlouva, platový výměr
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Cena
890.00 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2021
Rozsah hodin
3hod.
Konkrétní místo
On-line
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová
Lektor
Mgr. Alena Strosserová_referent odboru školství pro školní stravování