Aktuální informace na téma:
1. Školní a závodní stravování
2. Hygienické požadavky na provoz
- zásady osobní a provozní hygieny
- správná výrobní a hygienická praxe
- biologické, chemické a fyzikální nebezpečí
- HACCP- ověřovací postupy, vnitřní audity, dokumentace
- odpadové hospodářství
3. Diskuse
Podrobnější informace
Webinář je určen pro vedoucí školních jídelen a hlavní kuchařky. Přednáška je mimo jiné zaměřena na zvýšené hygienické požadavky stravovacího provozu v kovidovm období.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Ostatní
Cena
800.00 Kč
Akreditace
neakreditováno
Rozsah hodin
5hod.
Konkrétní místo
On-line
Garant
Irena Hrušáková
Lektor
Bc. Jarmila Čožíková