Hygienické požadavky a zásady ve školním stravování

AK05218 I On-line I I 800 Kč
Aktuální informace na téma: 1. Školní a závodní stravování 2. Hygienické požadavky na provoz - zásady osobní a provozní hygieny - správná výrobní a hygienická praxe - biologické, chemické a fyzikální nebezpečí - HACCP- ověřovací postupy, vnitřní audity, dokumentace - odpadové hospodářství 3. Diskuse
Podrobnější informace
Webinář je určen pro vedoucí školních jídelen a hlavní kuchařky. Přednáška je mimo jiné zaměřena na zvýšené hygienické požadavky stravovacího provozu v kovidovm období.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Ostatní
Akreditace
neakreditováno
Rozsah hodin
5hod.
Konkrétní místo
On-line
Garant
Irena Hrušáková
Lektor
Bc. Jarmila Čožíková

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?